Direct naar de inhoud

Making the impossible packable...

Sinds 1988 is CPS de specialist in casepacking. Met name in het verpakken van zakken en alle soorten schalen in trays, kratten, vouw dozen, shelf ready dozen tot en met containers .

Bekijk onze oplossingen
  • Oplossingsgericht Al onze casepackers zijn op maat gemaakt. We integreren / combineren X-ray, metaaldetectoren, controlewegers, codeersystemen en doosopzetters om voor iedere uitdaging een passende oplossing te bieden. En is er geen kant en klare module voor handen? Dan ontwerpen en bouwen we deze!

  • Kwaliteit Jouw product, in elke vorm of afmeting, wordt volledig automatisch zowel horizontaal als verticaal op hoge snelheid met zorg verpakt. Waar we bij het ontwikkelen van een casepacker de kwaliteit van jouw product waarborgen.

  • Efficiënt Creatieve innovaties zijn nodig om aan de steeds hogere markteisen en trends te blijven voldoen. Jouw wensen en product zijn hierin ons uitgangspunt. Wij hebben alle know-how in eigen huis om hierop snel en flexibel in te spelen om onze casepackerlijnen naar wens aan te passen. Ons doel is niet alleen het leveren van een efficiënte machine, maar ook het verbeteren van jouw verpakkingsproces tegen blijvend lagere kosten.

  • Service Onze eigen software engineers schrijven en beheren de software van onze machines, die ondersteund worden door Windows. Standaard is een VPN verbinding aanwezig in al onze casepackers, die wereldwijd online communicatie voor diagnose, programma aanpassingen en updates mogelijk maakt. Je ontvangt daarmee een verpakkingslijn die de grondslag legt voor een duurzame, renderende samenwerking.

Machinaal meer verpakken dan met de hand mogelijk is.

Het maximaal beladen van de kratten en / of dozen is een van onze belangrijkste uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze casepackers. Wij besteden dan ook veel aandacht aan het compacteren van het product om een optimale vulling te realiseren.

Hoe? Bekijk onze video

Wij maken oplossingen voor de volgende industrieën

Wij begrijpen heel goed dat de consument uiteindelijk uw klant is. U bent onze klant en we helpen u graag om uw winstgevendheid, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid te vergroten. Met onze casepackers kunnen we voldoen aan uw vraag voor hoge capaciteit casepackers, lagere investerings- en verpakkingskosten. Onze uitdaging is het continue verbeteren van de belaadstabiliteit, verpakkingssnelheid en display effect voor een optimale presentie bij de retailer.

Wil je zien hoe we jouw product live verpakken?

Daag ons uit!

Klanten die we al hebben ingepakt

  • Logo lion foods
  • Hortiblue
  • Job Logo
  • HANNA Logo neu Zeichenflaeche 1 e1601373982577
  • Knipsel
  • Fsv logo