Direct naar de inhoud

Industriën

Sinds de oprichting in 1988 heeft CPS zich toegelegd op het volautomatisch casepacken van met name flexibele producten en schalen.

Screenshot 2022 03 07 at 16 58 51

Als geen andere bedrijf weet CPS deze producten snel en efficiënt in te pakken. Maar daar houdt het niet op! CPS verpakt machinaal compacter dan met de hand mogelijk is en realiseert daardoor een kostenbesparing. CPS gebruikt deze kennis en ervaring voor het bouwen van hoge kwaliteit casepackers.

Agriculture gekocht

Agricultuur (fresh/frozen)

Wij hebben product vriendelijke casepackers ontwikkeld, waar product beschadiging wordt voorkomen door een minimale valhoogte te creëren. Dit wordt gecombineerd met zeer hoge capaciteiten waarbij vele pakpatronen mogelijk zijn.

Bakery gekocht 1

Bakkerij (fresh/frozen)

Voor u als onze klant, innoveren en ontwikkelen wij individuele casepacking mogelijkheden. Samen denken we in oplossingen om aan uw specifieke marktvraag te voldoen.

Dairy gekocht

Zuivel

Als u kaas produceert heeft u een veelheid aan verschillende producten. Van pillowzakken voor geraspte kaas, flowpacks met gesneden kaas tot trays met afgewogen kaasblokken. CPS heeft diverse systemen ontwikkeld en gebouwd, die deze producten volautomatisch in dozen of kratten kan inpakken.

Industrie dierenvoeding petfood

Diervoeding

Van grote zakken tot en met kleine zakken diervoeding. Verpakken in kratten, dozen of display dozen. Verticaal of horizontaal verpakken. Wij hebben voor al deze mogelijkheden een oplossing voorhanden.

Confectionary gekocht

Confectionary

Voor lage als wel hoge outputs. Verticaal of horizontaal verpakken in vouwdozen, display dozen en kratten, hiervoor kunnen we de juiste oplossing bieden.

Nuts snacks gekocht

Snacks

In de snack branche heeft u vaak veel verschillende producten te verpakken. CPS helpt u in een snel veranderende markt uw klanten goed te bedienen. We denken in oplossingen om aan uw specifieke marktvraag te voldoen.

Vegan gekocht

Vegetarisch (fresh/frozen)

De vegan branche is een branche waarin u vaak veel verschillende producten te verpakken heeft. Door de korte omsteltijden kunnen kleine batches snel en efficiënt met de CPS casepackers verpakt worden.

Proteine gekocht 2

Proteïne (fresh/frozen)

Producten als nuggets, patties, visfilets in zakken, kip-, varkens-, rundvlees delen in bijvoorbeeld MAP trays, skin packs, flat skins

Wil je zien hoe we jouw product live verpakken?

Daag ons uit!