Direct naar de inhoud

Test voordat u investeert!!

In deze huidige tijd waarin er minder gereisd wordt en er meer digitaal wordt gedaan, bieden wij bij CPS de mogelijkheid om uw product te testen en digitaal vast te leggen. Je kunt zelfs live kijken!!!

Onze demoruimte is uitgerust met tien camera's: acht vaste op essentiële posities in de CP201-lijn, zodat je duidelijk kunt zien wat de functie van de verschillende modules zijn, evenals een vaste camera op een statief buiten de lijn voor een presentatie. Zelfs een mobiele handcamera voor als u een specifiek detail van de machine wilt zien.

Voor een goede communicatie hebben wij twee 45 inch tv's geplaatst, deze zijn gekoppeld aan een heldere geluidsinstallatie zodat u als klant ook goed te verstaan ​​bent. Op de tweede tv kunnen we de beelden zien die u als klant te zien krijgt.

We hebben een tool gemaakt om online demonstraties te geven waarmee we de functies van de casepacker kunnen laten zien. Dat kan met onze eigen beschikbare testproducten of met de producten van de klant. Je kunt als klant kiezen voor een realtime live demonstratie of een opgenomen demonstratie.

Test aanvraag indienen

Wilt u dat wij een test doen met uw product om te kijken wat wij als CPS voor uw productie kunnen betekenen. Wij garanderen u dat u versteld zult staan ​​wat voor toegevoegde waarde CPS voor uw bedrijf kan zijn!