Direct naar de inhoud
Testruimte

CPS Case Packing Systems heeft sinds kort een testruimte beschikbaar voor (potentiële) klanten om een machine-applicatie te demonstreren en/of testen met klanteigen producten. Om fabrikanten deskundig advies te geven bij het selecteren van de juiste casepacker, met daarnaast het demonstreren van de meerwaarde van een casepacker voor het automatisch verpakken voor hun producten, biedt CPS Case Packing Systems de gratis testservices aan.

CPS heeft de CP201 casepacker voorzien van acht camera’s op essentiële posities zodat in realtime een demonstratie gegeven kan worden op afstand, of er kan een video gemaakt worden die later naar de klant opgestuurd wordt. CPS liep al langer met dit idee rond maar de Corona-pandemie en het niet vrij kunnen reizen van personen heeft de uitvoering versneld.

Bijvoorbeeld de CP 201 gravity casepacker, die met name is ontwikkeld voor het zéér compact horizontaal verpakken van flexibele zakken diepvriesproduct in dozen op hoge snelheid. Met een CP201 casepacker verpakken we méér kg/m3 dan met de hand mogelijk is. Producten zijn bijvoorbeeld diepvriesfriet, groenten, vlees en vis. Dit gebeurt volgens voorgeprogrammeerde verpakkingspatronen via de menubesturing.

Test before you invest

De demoruimte is voorzien tien camera’s: acht vaste op essentiële posities in de CP201-lijn, zodat je goed kunt zien wat de functie van de verschillende modules zijn, als ook een vaste camera op statief buiten de lijn voor een presentatie met daarnaast nog een mobiele handcamera indien je een specifiek detail van de machine aan de klant wil laten zien. Al deze camera’s zijn te bedienen via een remote control bij de lijn van achter een desk waar alle info samenkomt naast de lijn.

Voor een goede communicatie zijn er in de demo ruimte ook twee 45-inch tv’s opgehangen die zijn gekoppeld aan een heldere geluidsinstallatie zodat de klant ook goed hoor- en zichtbaar is. Op de tweede tv zie je de beelden die de klant te zien krijgt. Reizen is momenteel nog erg moeilijk tijdens de Corona-pandemie. Hiermee heeft CPS een tool gecreëerd waarmee toch demonstraties en daarmee de features van de casepacker aan de klant uitgelegd en gedemonstreerd kunnen worden op afstand. “Dit kan met aanwezige testproducten of met de eigen producten van de klant. Daarmee krijg je een realtime live demonstratie, waarbij de klant geïnformeerd wordt alsof deze naast de lijn zou staan. Ee tweede mogelijkheid is om de demonstratie op te nemen en digitaal te versturen. Fabrikanten over de hele wereld kunnen nu een individuele evaluatie van hun eigen producten zien met gedetailleerde informatie over de haalbare verpakkingskarakteristieken, prestaties en besparingen van het automatisch verpakken met een CPS casepacker. Of de demonstratie wordt opgenomen en digitaal verstuurd naar de klant.”