CP 301 Casepacker

Voor confectionary product

De CP 301 casepacker is speciaal ontwikkeld voor het horizontaal verpakken van kleinere zakjes in dozen op hoge snelheid, waarbij een grote variëteit aan flexibele zakken gevuld met snoep en genotsmiddelen mogelijk zijn. Maar ook blokbodemzakjes of doypacks horizontaal kop-teen afleggen in de doos is middels een eenvoudige uitbreiding mogelijk.

Functionele omschrijving:
De CP301 Casepacker belaadt volautomatisch zakken in dozen of kratten. De zakken worden met behulp van een swivelband op de gewenste breedte op de retract band gepositioneerd. De retractband legt vervolgens de zakformatie op de valkleppen. Overlap in lengte en breedte is daarbij mogelijk wat resulteert in een optimale productverdeling in de doos. De valkleppen openen zich parabolisch, waardoor de valhoogte wordt gereduceerd. De valkleppen zijn servo aangedreven met een snelle en gecontroleerde beweging. Na het openen van de valkleppen worden de producten in de doos geplaatst. Meerdere lagen kunnen zo in de doos beladen worden. De doos trilt tijdens het beladen (optie) zodat een optimale vulgraad wordt bereikt. Voor de diverse pakpatronen te verkrijgen wordt de doos gedraaid. Niet de zakjes, maar de doos wordt gedraaid voor de verschillende pakpatronen te realiseren.

De CP301 onderscheidt zich met een volledig menugestuurde programma omstelling, waarbij een volledige productwissel in enkele minuten plaatsvindt en zelfs korte product runs met de CP301 casepacker interessant worden om te automatiseren.

Features:

Tot 180 zakjes/minuut mogelijk met een eenvoudige technologie, een hele kleine footprint en volledig menugestuurd

De zakjes of de doos worden gedraaid, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Voor blokbodemzakjes en doypacks is een draaisysteem ontwikkeld, zodat deze horizontaal kop-teen kunnen worden verpakt.

Goede toegankelijkheid voor service doeleinden

RVS en aluminium componenten

Uit te bereiden met vele opties voor custom made delivery.

Productdata CP 301 Casepacker
Algemene afmetingenLengte: 2600mm; Breedte: 1200mm; Hoogte: 2000mm
Product invoer hoogte1200mm
Productdrager in - uitvoerhoogte 450mm
Electrisch3fase 400V + N + PE 50Hz 3,1kW 16A
Pneumatisch350 Nl/min, 6bar
Gewicht 750kg
Doos afmetingen Lengte: 300 - 600mm; Breedte: 200 - 400mm; Hoogte 100 - 300mm
Capaciteit180 producten/min; 20 dozen/min
BijlageGrootte
PDF icon Brochure CP 3011.79 MB

Video